Cap de setmana solidari i musical a Càrcer

16 de novembre de 2017.Càrcer es prepara per a viure un cap de setmana especial en el qual destacarà el seu caràcter solidari i musical. El primer acte programat és a càrrec de la Societat Artístic Musical El Vall de Càrcer, que celebra el concert de Santa Cecilia el dissabte 18 de novembre a partir de les 20:30 hores, dins de la commemoració del seu 125 aniversari. Serà en el Centre Cultural Antonio Rodríguez Castellano.

La formació interpretarà els millors fragments de sarsueles i bandes sonores d’algunes de les més populars pel•lícules de la història del cinema, amb la col•laboració del Cor de la Rectoria. Per la seua banda, el diumenge a partir de les 10 hores i en el Saló Multiusos començarà la vuitena edició de la Fira Gastronòmica i Artesana que cerca recaptar fons per a la construcció d’un Centre d’Educació Secundària de Nechishala, a Zimbabwe. La jornada comptarà amb la presència del missioner Alexandre Alapont i està organitzada pel Grup de Solidaritat amb el Tercer Món de Càrcer i Cotes.

Totes les persones interessades a col•laborar amb menjar o artesania poden apuntar en la Casa Abadia de Càrcer o comunicar-ho als membres de la junta. Els objectes per al mercadet poden portar-los al Saló Multiusos fins demà divendres. Ja a la vesprada es tancarà la programació amb l’actuació de “Tres sombreros de copa”. Serà a partir de les 19 hores en el Centre Cultural

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.