Alberic destina 8.000 euros a l’ajuda d’estudiants de batxillerat i cicles formatius

Alberic, 16 de novembre de 2017.L’Ajuntament d’Alberic ha obert ja el termini per a justificar les ajudes que el consistori ha destinat a l’alumnat de cicles formatius i batxillerat empadronat en la localitat. Estarà disponible fins al 29 de novembre i haurà d’adjuntar un model de declaració jurada i un justificant del pagament de la matrícula i tiquets o factures en la compra de material escolar per imports superiors a seixanta euros, que serà l’ajuda màxima per persona, fins a completar els 8.000 euros que l’equip de govern ha consignat en el pressupost municipal.

La iniciativa té com a objectiu completar els cicles educatius que no contempla la Xarxa Llibres que es va activar amb la col•laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments. A més, complementa les ajudes per valor de 15.000 euros que el consistori alberiqueny destina a més de cent universitàries, que reben al voltant de 130 euros per persona. Les ajudes estan destinades a col•laborar amb les despeses derivades del transport, allotjament, material educatiu o escolar i de la matrícula per a les i els estudiants universitaris i estudiants d’ensenyaments artístics superiors. “En els últims anys decidirem activar diferents línies d’ajudes a estudiants.

La Xarxa Llibres ha permès facilitar, i molt, el cost dels llibres i el material escolar en les primeres edats però nosaltres, a Alberic, considerem que també els altres estudiants havien de rebre subvencions per a poder seguir amb la seua formació. És per açò que activàrem primers les línies per a universitaris i ara les ampliem a cicles formatius i batxillerat. La intenció última no és una altra que intentar aconseguir que ningú deixe els estudis per problemes econòmics. Dins de les nostres possibilitats, fem un esforç important per a ajudar-los”, explica l’alcalde, Toño Carratalá.

Deixa el teu comentari