Ciutadans (Cs) d’Alzira demana al tripartit major transparència

• María José Llopis es pregunta “si el govern municipal té alguna cosa que amagar” pequè denuncia que “es nega a donar-nos còpies de contractes i factures”

Alzira, dimarts 21 de novembre de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José llopis, ha demanat al tripartit “llibertad per a accedir a la informació sobre la gestió del govern local” davant el seu “descontent per la manca de transparència de l’actual junta de govern”.

“No ens permeten poder tindre còpies de contractes i factures i interposen obstacles per a accedir a expedients de contratació” ha denunciat l’edila alhora que ha concretat que “duguem mesos esperant informacions que s’han sol·licitat de manera formal, seguint la via corresponent, però seguim sense tindre resposta sobre diversos temes”.

En la mateixa línia, ha criticat que “esta falta d’informació està entorpint la nostra tasca de l’oposició: fiscalitzar i controlar que es facen les coses com es deuen i que els diners de tots s’use amb responsabilitat i ètica”.

A més, Llopis ha recordat que “l’actual equip de govern ha abanderat sempre la transparència com un dels seus signes d’identitat, sobretot quan estava en l’oposición”. No obstant això, ha destacat, “una vegada situats a l’altre costat, s’han oblidat de les bones pràctiques que exigien i obstaculitzen el treball dels altres grups polítics”.

Per això, l’edila ha preguntat: “Tenen alguna cosa que amagar?”. “Si la resposta és negativa, no s’entén la seua actitud antidemocràtica i opaca perquè quan algú té les coses preparades i ben estudiades no necessita temps per a maquillar-les o dissimular res”, ha conclòs

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.