Alberic presenta a la seua nova fallera major local, María José González

Alberic, 24 de novembre de 2017.María José González Monzó crema demà dissabte una nova etapa del seu somni com a Fallera Major Local d’Alberic. El Teatre Liceu viu a partir de les 21 hores la seua presentació com a reina de les festes josefines locals, en un acte de gran emotivitat per al qual, a l’igual del dia de la proclamació, es reunirà tot el món faller.

González estarà acompanyada per la seua Cort d’Honor, composta per Claudia Vanaclocha Gómez, Andrea Carramolino González, Jéssica Cucó Sansolí i Ainara Boix González i també estarà present el màxim dirigent de la Junta Local Fallera, Agustín Benavent Pla, a més dels membres de l’ajuntament, comandats pel regidor de Falles, Josep Puig. A la fallera major se li imposarà la banda i joia commemorativa. La representant de la falla El Corral, que té actualment vint-i-nou anys, es va adjudicar la corona per sorteig públic en detriment de Mª José Llorens Calvo, l’altra candidata, també de la mateixa comissió. “María José González Monzó està davant d’un dels moments més importants del seu regnat, una presentació com a fallera major que no oblidarà en la seua vida.

El món josefí mostrarà el seu afecte per ella i la seua Cort d’Honor i es marcaran les línies del seu regnat fins a mitjan mes de març. Un dia històric per a Alberic per ser la primera fallera major local”, explica el regidor de Falles, Josep Puig.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.