José María Bullón, triat president de l’Associació de Gestors Culturals del País Valencià

El tècnic responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes coordinarà a partir d’ara la comissió executiva de l’entitat

El nou equip es va donar a conèixer el passat 20 de novembre durant l’acte de celebració del 25 aniversari de l’associació

Almussafes, a 24 de novembre de 2017. L’Associació de Gestors Culturals del País Valencià va celebrar el passat dilluns 20 de novembre a València l’acte de commemoració del 25 aniversari de l’entitat. Durant el mateix, els seus membres van homenatjar als diferents presidents que han passat pel càrrec des de la seua fundació i es va presentar públicament la nova comissió executiva, que estarà presidida pel tècnic de cultura de l’Ajuntament d’Almussafes, José María Bullón. L’almussafeny va destacar que el seu equip suposa un relleu generacional en el qual s’integren persones amb projectes renovats, però de reconeguda experiència.

El barri de Russafa va acollir el passat dilluns 20 de novembre l’acte de celebració del 25 aniversari de l’Associació de Gestors Culturals del País Valencià, en el qual l’almussafeny José María Bullón, tècnic de cultura de l’Ajuntament d’Almussafes des de fa més de vint anys, es va presentar oficialment com a nou president de la comissió executiva de l’entitat.

A partir d’ara, serà l’encarregat de coordinar a un equip format per dotze persones que, al seu judici, aportaran experiència i visions complementàries al desenvolupament dels projectes que s’implementen. Bullón va ressaltar durant la seua intervenció el relleu generacional que suposa la nova comissió, integrada per persones amb projectes renovats, de les últimes generacions del màster en gestió cultural i de professionals de reconeguda trajectòria en el sector.

Al costat d’ell, conformen la nova junta directiva Maria Ángeles Marchirant, Marian Varea, Eudald González, Teresa Juan, Antoni Valesa, Mª José Mora, Joangre Maria i Femenia, Carlos Madrid, Mar Jiménez, José Ayelo i Anna Espasa, els qui presentaran en breu de forma detallada les línies estratègiques del seu projecte.

Bullón assegura que el seu equip “combina l’experiència amb la joventut i barreja la interdisciplinarietat, la territorialitat, la igualtat de gènere, el sector públic i privat, la varietat d’institucions i de formacions i la diversitat de procedències, que procuren un necessari mestissatge per a poder afrontar els reptes que es presenten en un àmbit tan canviant, tan renovable i tan experimental com és el de la cultura”.

A l’acte, en el qual també es va homenatjar als presidents que ha tingut l’associació des de la seua fundació, van assistir el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, el director de l’Institut Valencià de Cultural, Abel Guarinos, així com membres d’altres associacions del sector i representants de diversos partits polítics.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.