Alzira rep una subvenció de Diputació de més de 70.000 per a un pla d’Ocupació per a persones aturades de més de 55 anys

Alzira, 24 de novembre del 2017. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència IDEA, ha rebut una subvenció de 71.090,24 euros per a posar en marxa un altre pla d’ocupació per a persones aturades majors de 55 anys. Les contractacions podran ser a partir de 3 mesos i emprant les borses pròpies de plans d’ocupació que estiguen constituïdes per a obres i serveis municipals.

Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea, ha manifestat que «des de l’Ajuntament estem fent tots els esforços per tal d’obtindre majors recursos i aplegar a tots els col•lectius més afectats per la crisi, en aquest cas les persones aturades majors de 55 anys. Només en 2017 des d’IDEA s’estan gestionant més de 3 milions d’euros d’aportacions d’altres administracions».

En els pròxims dies, l’Ajuntament d’Alzira publicarà les bases on estaran els requisits. Les persones interessades poden acudir a les instal•lacions d’IDEA, al c/ Ronda d’Algemesí, 4, o bé telefonant al 2455101.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.