Cinquanta-dos jubilats d’Almussafes visiten les instal•lacions de la Diputació de València

El col•lectiu participa en aquesta iniciativa impulsada per l’administració provincial per a conèixer de prop la labor que realitza

Durant la jornada, que van compartir al costat d’un grup de San Antonio de Benagéber, també van conèixer el Centre Cultural La Beneficència

Almussafes, a 5 de desembre de 2017. Els jubilats d’Almussafes van participar ahir dilluns 4 de desembre en el programa ‘Açò és la Dipu’, amb el qual la Diputació de València busca difondre la història dels dos edificis que acullen les labors desenvolupades per la institució en la Plaça de Manises, els palaus l’Escala i Batlia. Durant la jornada van visitar aquests dos edificis, on van ser rebuts per la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i també el Centre Cultural de la Beneficència, que està gestionat per l’administració provincial.

Cinquanta-dos jubilats d’Almussafes van participar ahir dilluns 4 de desembre en una nova excursió dirigida al col•lectiu de la Tercera Edat de la localitat. La Diputació de València els va convidar a gaudir d’una jornada cultural en la capital de la Comunitat Valenciana per a donar-los a conèixer les instal•lacions de l’administració provincial i explicar-los el funcionament de la institució.

Al matí, després de reunir-se amb un altre grup de jubilats de San Antonio de Benagéber en els voltants de les Torres de Serrans, es van traslladar fins a la Plaça de Manises, on la Diputació té les seues seus, concretament en els palaus l’Escala i Batlia. Els participants van ser rebuts en la sala de plenaris per la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, qui els va explicar l’estructura organitzativa i com es duu a terme el desenvolupament del treball.

Posteriorment van visitar els patis d’aquests dos edificis i van descobrir la seua història, després del que se’ls va oferir un desdejuni. En finalitzar, es van traslladar fins a l’Institut Valencià de Audiofonologia, on se’ls va servir el menjar. Ja a la vesprada van tenir l’oportunitat de realitzar una visita guiada per Centre Cultural La Beneficència, entitat gestionada per la Diputació de València, en la qual es pot gaudir de diverses exposicions, permanents i temporals.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa ‘Açò és la Dipu’, que té per objectiu “que la gent coneguera l’entorn històric dels edificis que componen la Diputació, explicant quan es van fer, en quin context i amb quina finalitat, i després, lògicament, que conegueren el seu interior”, assegura explicat Mercedes Berenguer.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.