Treballs d’asfaltat a l’Avinguda Vila i Honor de Corber

El pròxim dilluns, 11 de desembre, donaran inici els treballs que suposaran restriccions temporals en el trànsit rodat de la zona

Sueca, 07/12/2017.L’Ajuntament de Sueca posarà en marxa, a partir del pròxim dilluns 11 de desembre, els nous treballs d’asfaltat, en esta ocasió a l’Avinguda Vila i Honor de Corbera. L’actuació, que està previst que finalitze en un termini màxim de 15 dies, s’emmarca en una inversió provinent del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València (PPOS).

Els treballs de reparació de l’asfaltat es realitzaran en aquells trams que presenten irregularitats en el ferm del vial de l’avinguda, en un treball similar a l’escomés recentment a la Ronda Bernat Aliño i a la Ronda del País Valencià.

L’actuació comprendrà també la repavimentació del tram de la Ronda d’Espanya confrontant al CEIP Cervantes fins la caserna de la Guàrdia Civil de Sueca.

Després de licitar les obres per 66.243,79 euros, l’actuació de l’Avinguda Vila i Honor de Corbera s’ha adjudicat per 37.745,95 euros i la quantia restant s’invertirà en altres treballs de repavimentació destinats a les zones marítimes de Bega de Mar i Les Palmeres.

El regidor d’Obres i Urbanisme, Julio Serra, ha assenyalat que esta era una actuació indispensable que dóna resposta a una necessitat llarga, atés que és una de les vies principals d’accés a Sueca, la més transitada segurament per la gent de la Ribera. Serra ha explicat també que les obres s’han retardat a expenses de l’autorització del Ministeri de Foment, ja que l’actuació comprén també treballs en l’encreuament de l’avinguda amb la carretera N-332, pendent encara de cessió al municipi. Precisament, prèviament a l’inici del gruix de les obres, s’ha actuat en una de les illetes d’este encreuament que s’ha reduït en dimensió, atés que dificultava la circulació en este punt als camions grans.

Deixa el teu comentari