La Diputació desenvolupa una nova aplicació per a acostar l’activitat institucional a la ciutadania

Roberto Jaramillo: “Aquesta eina incidirà en el desenvolupament d’unes institucions i administracions públiques íntegres, transparents, eficaces i eficients”

Tots els municipis de la província de València podran utilitzar aquesta nova aplicació

07/12/2017.La Diputació de València, a través de la Delegació de Transparència encapçalada per Roberto Jaramillo, acaba d’engegar una nova eina amb la qual gestionar i publicar tota la informació relativa als 31 diputats i diputades de la institució provincial: https://altoscargos.go.dival.es.

Amb ella, els diputats i diputades podran gestionar i mostrar la seua agenda d’actes, informació biogràfica, declaració d’activitats, béns, interessos i rendes, així com la possibilitat de crear un blog personal, a més de mostrar la informació que ja publicaven relativa als obsequis rebuts i viatges realitzats.

Amb la creació d’aquesta eina d’alts càrrecs s’avança un pas més en el foment de la transparència en la institució i es facilita el compliment del Codi de Bon Govern de la Generalitat al que tots els diputats i diputades es van adherir el passat any.

“La transparència ha de regir l’actuació dels poders públics”, ha destacat Jaramillo, qui ha defensat que aquesta eina permet el desenvolupament “d’unes institucions i administracions públiques íntegres, transparents, eficaces i eficients”.

Aquesta aplicació que ara comença a utilitzar-se en la Diputació de València estarà també a la disposició dels 266 municipis de la província perquè puguen fer ús de la mateixa sense cost algun. I és que, com recalca Jaramillo: “El nostre compromís és que tot allò que engeguem en matèria de transparència en la Diputació es creu i dissenye pensant que també puga ser usat i reutilitzat pels ajuntaments de la província de València”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.