L’arquer d’Almussafes, Ferrán Rodrigo, s’adjudica el trofeu “Memorial, Eduardo Latorre Campo”

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes estarà representat en l’autonòmic de gener, l’Absolut d’Eivissa, i el de Cadets i menors de 14 anys de la ciutat de Langreo, a Astúries

Almussafes, a 19 de desembre de 2017.El Club de Tir amb Arc d’Almussafes es prepara per a tancar l’any 2017, després de completar una temporada en què ha incorporat una gran quantitat de trofeus a la seua vitrina de reconeixements. L’últim triomf, l’aconseguit per l’arquer Ferrán Rodrigo, diumenge passat 16 de desembre a Alcoi, en la Quarta Tirada de la Lliga Comunitat Valenciana de Sala, al mateix temps que “Trofeu de Nadal”. El cadet, que representava al club junt amb altres set arquers i arqueres de l’entitat, va aconseguir imposar-se als seus competidors i alçar-se amb el prestigiós trofeu “Memorial, Eduardo Latorre Campo”, una atractiva competició que aposta pel sistema d’eliminatòries.

Des del club es mostren satisfets amb els resultats aconseguits pel grup d’arquers participants en esta última trobada esportiva i es preparen per a afrontar els pròxims reptes: el campionat provincial que se celebrarà el pròxim 14 de gener i la cita autonòmica, que precisament s’organitza des de la pròpia entitat esportiva d’Almussafes, i que tindrà lloc en el pavelló esportiu de la localitat, el pròxim 28 de gener de 2018.

La temporada de sala es coronarà amb la participació dels esportistes més jóvens de l’Escola de Tir amb Arc, María Gómez, Yolanda Lucha, Bea Polo, Emi Lucha i Ferrán Rodrigo en el Campionat d’Espanya de cadets i menors de 14 anys. Esta trobada nacional es disputarà en la ciutat de Langreo, a Astúries, del 9 a l’11 de febrer.

Per la seua banda, en la categoria sènior, l’entitat esportiva estarà representada per l’esportista d’elit, bronze nacional d’enguany 2017 i resident en el centre d’alt rendiment de Madrid, Nerea López, en el pròxim Campionat d’Espanya de Sala Absolut, que se celebrarà en l’illa d’Eivissa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.