L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Festes, posa en marxa una nova activitat per a estos Nadals, la bola inflable.

Es tracta d’una gran bola inflable que s’instalarà a la plaça Major, els dies 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i amb el següent horari:

De 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, (el diumenge 24 només de matí).

Pots introduir-te a la bola per tal de fer-te una foto amb els teus familiars o amics. La instantània més original té premi, tant en categoria infantil com en adults, una sorpresa que descobriràs una vegada finalitzades les festes de Nadal. Per a poder participar tan sols deus pujar la foto amb l’etiqueta #festesnadalalzira a les xarxes socials de Facebook i Instagram.

Un jurat designat per la Regidoria de Festes escollirà la millor foto d’entre totes les que participen.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, manifesta que “Amb esta iniciativa volem seguir donant ambient Nadalenc a la nostra ciutat estos dies tan assenyalats”.

A esta iniciativa cal sumar la il•luminació de Nadal per les principals places i carrers de la ciutat, així com el Mercat Nadalenc d’este passat cap de setmana i que enguany a aplegat a la tercera edició.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.