L’Ajuntament d’Alzira rebrà més de 13.000 euros de la Conselleria per activitats educatives

Des de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’atorguen subvencions dirigides a programes de promoció dels drets de la infància i de participació infantil. Subvencions a les quals ha optat l’Ajuntament d’Alzira i ha sigut resolta a favor amb una aportació de 13.598 euros, que serviran per a organitzar diverses activitats educatives a la ciutat, com ja s’han estat realitzant durant 2017.

Hem de destacar que per poder sol•licitar i ser beneficiaris d’estes subvencions, els ajuntaments, les diputacions i les entitats locals supramunicipals de la Comunitat Valenciana han de tindre en el seu àmbit territorial una població superior als 20.000 habitants i complir les restants condicions previstes, requisits als quals s’ajusta el nostre ajuntament.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, assegura que “una ciutat com Alzira ha d’oferir una educació el més completa possible i de qualitat, i amb subvencions com les de la Conselleria podem ampliar l’oferta d’activitats a les escoles, la diversitat d’activitats per a totes les edats aporten un plànol més obert a les aules i a una educació actual”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.