Salvar vides està en les teues mans” la nova campanya d’adopció d’animals de Lacua

Alzira, 22 de desembre del 2017.- La protectora d’animals d’Alzira Lacua presenta una campanya per al foment d’adopció d’animals de cara a les festes nadalenques, moment en què la gent pensa regalar un animal de companyia però no acudix a la protectora per falta d’informació. Amb l’adopció s’aconseguix que les mascotes que han sigut abandonades puguen compartir la seua vida amb una família.

Es tracta d’una campanya informativa els dies 27 de desembre i 3 de gener, en la plaça del Mercat. Es difondrà a la ciutadania els materials i la informació necessària per a fer els tràmits d’adopció i, al mateix temps, es donaran a conéixer les fotos dels animals en acollida, la seua història i les dades que el caracteritzen. L’objectiu d’esta campanya, que compta amb el suport de l’ajuntament, és la sensibilització de la ciutadania donant visibilitat als protagonistes de l’acció i fomentar l’adopció.

Concretament, el departament de Sanitat col•labora amb Lacua en l’organització i producció dels materials per a l’exposició fotogràfica on es mostraran els 50 animals que actualment estan en acollida.

Lacua té animals en adopció que són completament invisibles, que porten anys en adopció i pels quals ningú no pregunta, per això és fonamental donar a conéixer l’adopció. El Nadal és una època en què l’impuls consumista ocasiona que arriben noves mascotes a les cases, però també en molts casos que una gran quantitat siguen abandonades cap al mes de maig o juny.

Les dades
La xifra d’animals abandonats en Espanya supera ja els 140.000, la majoria gossos i gats, la més alta de la Unió Europea. Només el 50% aconseguix ser adoptat.
Està a les nostres mans que l’abandó deixe de ser un problema: educant al nostre animal amb l’ajuda d’un educador, esterilitzant, identificant-lo per a poder trobar-lo, si es perd, reflexionant bé abans de decidir tindre un animal i adoptar per a donar una segona oportunitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.