L’Ajuntament d’Algemesí inicia una campanya escolar per a combatre el vandalisme en mobiliari urbà, jocs infantils i zones verdes

S’etiquetarà el cost de les inversions i de les reparacions, i els xiquets podran apadrinar un joc infantil

El departament de Medi Ambient i Urbanisme de l’Ajuntament d’Algemesí busca la complicitat dels més joves per a preservar els jocs infantils existents en els diversos parcs municipals de la ciutat, i combatre així el vandalisme en els espais públics.

Per a aconseguir-ho, s’hi han col•locat etiquetes amb el cost de la instal•lació o, en el seu cas, de la factura de la reparació del mobiliari urbà trencat, així com dels jocs infantils i de les zones verdes. La fase següent de la campanya es du a terme en els col•legis.

Als xiquets se’ls mostra un vídeo on es pot observar el mobiliari i els jocs infantils trencats, així com el seu cost. Les imatges s’acompanyen d’un missatge inequívoc que s’ha de cuidar el que és de tots i prendre consciència de mantindre en condicions l’equipament urbà perquè el puguen usar i disfrutar.

D’aquesta manera, els jóvens d’Algemesí saben el cost que suposa el vandalisme i poden apadrinar el mobiliari i els jocs infantils com a part d’un bé comú que té com a finalitat que la població en gaudisca.

“Invertim molts diners i recursos mantenint el mobiliari urbà, les zones verdes i les zones de jocs infantils, per la qual cosa hem decidit iniciar aquesta campanya de conscienciació en els col•legis de la ciutat, perquè el cost de cada instal•lació, la reposició del mobiliari urbà, dels jocs o el manteniment de zones verdes ix de la butxaca de tots els algemesinencs i ja són molts diners invertits en aquest apartat”, assegura el regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Pau Montalvá.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.