Més de 300 persones participen en la cavalcada de reis d’Algemesí

Més de 300 algemesinenses participen en la cavalcada de reis que tindrà lloc el 5 de gener a partir de les 18.30 hores pels carrers Lepanto, Arbres, Germanies, Muntanya i el final de festa en la plaça Major.

En la cavalcada d’enguany està prevista la presència dels grups locals Trabukatu, Berca Grup de Danses, La Colla, Escola Municipal de Tabal i Dolçaina, Banda de la Soledad, Junta Local Fallera, Centre de Música i Dansa Cabanilles, Banda dels Maristes i Algadins Grup de Danses que incorporarà com a novetat la Marxeta dels Pastors. Per la seua banda, la Banda Simfònica d’Algemesí acompanyarà al grup de ball d’Ontinyent, Masters Ballet.

També estarà la companyia Scura Plats amb l’espectacle “La Mar de B”.
El grup de teatre Malatesta estrena també espectacle en la cavalcada de reis d’Algemesí i s’incorpora a la vesprada màgica l’associació Sueños a la Obra que s’encarregaran de donar la benvinguda als reis en l’escenari amb la cançó “Nit de Reis”, al temps que oferiran un espectacle en l’escenari.

D’altra banda, el 4 de gener els xiquets algemesinencs podran deixar les cartes als ambaixadors reals que estaran des de les 18.30 hores en la plaça Major.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.