Sumacàrcer continua reparant els desperfectes urbans

• L’ajuntament, a través dels operaris de serveis múltiples contractats amb programes d’ocupació, segueix amb el projecte “Millorem Sumacàrcer”.

• Aquesta última actuació s’ha centrat en la neteja de carrers i parcs, reparació de les avaries d’aigua i manteniment de l’arbrat.

XX de gener de 2018.- La localitat, a través dels programes d’ocupació de la Diputació, Generalitat i el propi ajuntament, continua treballant per a millorar les zones més afectades pel pas del temps. En aquestes últimes actuacions, els operaris de serveis múltiples, dins del projecte “Millorem Sumacàrcer” han centrat els seus esforços en arreglar l’avaria d’aigua del carrer Anton Rius i de l’escola, s’han substituït les portes i finestres de l’antic consistori, on també s’han dut a terme diferents tasques de manteniment, s’ha condicionat el sòl del col•legi i s’han podat i netejat els arbres dels jardins de les Casetes Roges, a més de les moreres del poble. Abans de finalitzar l’any, es van arreglar les avaries d’aigua dels carrers Xúquer, Sant Miquel i Concha Piquer, es va netejar el jardí del Parc Municipal i es van podar els arbres i, finalment, es va netejar l’interior i es va millorar l’accés del dipòsit d’aigua del carrer Calvari.

Totes les setmanes es van realitzant nous avanços en el municipi. Així mateix, l’ajuntament té obertes les oficines de dilluns a divendres de 08:00 hores a 15:00 hores perquè els veïns i veïnes puguen sol•licitar el canvi, millora o reparació de qualsevol desperfecte. “Volem demostrar el nostre compromís amb els nostres habitants. Hi ha algunes zones que requereixen d’una actuació immediata i dins de les nostres possibilitats, estem tractant d’abastar-ho tot. Estem treballant per a tindre un poble concorde a les necessitats que es reclamen”, va explicar Txema Peláez, alcalde de Sumacàrcer.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.