L’Ajuntament d’Alzira es marca com a objectiu obtindre l’aigua en menys nitrats de la història durant el primer trimestre de 2018

Alzira, 9 de febrer de 2018.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha iniciat el procés de regulació de l’entrada d’aigua des de la potabilitzadora als dipòsits municipals per tal d’aconseguir el volum de 2,8 hm³, que proporcionaria a la població l’aigua amb millor qualitat enregistrada fins al moment.

Actualment, està realitzant-se la primera de les fases, i l’objectiu és aplegar a l’última de les quatre previstes a mitat del pròxim mes de març, sempre i quan no existisquen complicacions en el procés.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística recorda que “hem estat lluitant, des de fa molts anys, perquè Alzira tinguera aigua saludable, que els veïns i veïnes d’Alzira pogueren veure aigua de l’aixeta amb total tranquil·litat i sense perill per a la salut.

És clar que des de l’equip de govern hem treballat sense descans per poder aplegar a eixe objectiu i al llarg dels últims anys hem posat tots els mitjans per aconseguir-ho.

Segons Pascual, amb els estudis dels tècnics, tant de l’empresa Aguas de Valencia com els de l’Ajuntament, i una sèrie de mesures aplicades progressivament, podem assegurar que al mes de març d’este mateix any obtindrem l’índex de nitrats més baix de la història en la ciutat.

Això és fruit d’un gran treball realitzat amb constància i dedicació per tot el personal dels departaments i empreses implicades. Treballem per donar solució als problemes que més preocupen a la ciutat d’Alzira .

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.