La Falla Primitiva d’Almussafes ha presentat a Estefanía i Ester com a Fallera Major i Fallera Major Infantil

Aquesta és la falla més antiga de la localitat

Almussafes continua amb les presentacions falleres. Aquest cap de setmana ha sigut el torn de la Falla Primitiva. On la comissió ha exaltat a Estefanía Montserrat i Ester Malet com a màximes representants de la seua falla.

Una falla que compta ja amb 45 anys d’història, la més antiga del municipi.La primera presentació del cap de setmana era la de Estefanía, qui va ser presentada de manera oficial com a Fallera Major 2018.
Per a fer començar a viure el seu somni, la fallera major 2017 Maica Torromé li imposava la banda.

I així, s’acomiadava del seu càrrec, donant les gràcies a la seua gent per haver fet el seu somni realitat.

Igual d’emocionada es mostrava Estefanía.
Després de rebre a la comissió fallera i de l’obertura del teló, la fallera major es va dirigir amb unes paraules a tots els presents.

Diumenge va ser el torn dels representants infantils: La Fallera Major Infantil, Ester Malet i els presidents infantils, Jaume i Alex Costa Moreno.

Un acte amb el qual la falla acomiadava a la xiqueta Nerea Carreres i al xiquet Joan Carsí. Els màxims representants de la comissió infantil de l’any 2017.

Els nous representants van viure l’acte amb emotivitat. Ester va rebre Als fallerets i falleretes de la seua cort d’honor.

Després d’obrir el teló, amics i familiars volgueren dirigir unes paraules a la fallera major infantil i als seus presidents.

Una vesprada inoblidable per a tots ells.

El Consistori Municipal també va voler participar dels actes d’exaltació de les falleres majors de la Falla Primitiva, mostrant el seu suport al col·lectiu faller.

Un cap de setmana que els amics, familiars i fallers de la Falla Primitiva d’Almussafes guardaran al record i amb el qual comencen ja a viure la gran festa fallera.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.