El Club de Tir amb Arc d’Almussafes s’adjudica també una plata i dos bronzes durant el torneig, celebrat a Astúries

Almussafes, a 13 de febrer de 2018. Els esportistes almussafenys del Club de Tir amb Arc de la localitat van viatjar el cap de setmana passat fins al municipi asturià de Langreo per a participar en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala de les categories Cadet i menors de 14 anys. Després dels intensos exercicis executats durant el torneig, els membres de l’entitat van tornar a la població amb el rècord batut per Emi Lucha, que va obtenir 594 punts d’un total de 600 possibles. També Lucha va aconseguir un bronze en arc olímpic i una plata amb l’equip de la Comunitat Valenciana. Finalment, Beatriz Polo va conquerir el bronze en arc compost.

El cap de setmana passat la localitat asturiana de Langreo va acollir el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala de les categories cadet i menors de 14 anys, un torneig en el qual el Club de Tir amb Arc d’Almussafes va aconseguir destacades posicions.

La fita més important va ser el rècord aconseguit per Emi Lucha, qui va obtenir 594 punts d’un total de 600 possibles, la qual cosa per a la junta directiva de l’entitat constitueix “tota una gesta que en breu serà reconeguda per la federació espanyola” d’aquesta disciplina esportiva.

Emi Lucha també va aconseguir una medalla de bronze en arc olímpic i en la modalitat per equips, en la qual el jove va participar representant a la Comunitat Valenciana al costat d’altres dos companys d’“Arcoraspeig”, van pujar al podi per a festejar la seua segona posició.

Beatriz Polo també va aconseguir el bronze, en aquest cas en arc compost. Uns altres dels llocs destacats van ser el nové de María Gómez en Cadet, qui va aconseguir anotar la seua millor classificació fins al moment.

Per la seua part, Ferran Rodrigo va aconseguir disputar les primeres eliminatòries, però va caure en 1/16. Així mateix, Yolanda Lucha no va passar el primer tall, però des del club confien en el seu “gran potencial i que farà que prompte comence a donar-nos alegries”.

El cap de setmana del 23, 24 i 25 de febrer l’entitat viatjarà fins a Eivissa per a participar en el Campionat d’Espanya Absolut, en el qual l’associació competirà amb dos equips, un de femení i un altre masculí, així com en diferents categories individuals.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.