Puig demana ocupacions dignes amb salaris dignes en la inauguració del Fòrum d’ocupació i Emprenedoria de la UV

El Fòrum es desenvolupa els dies 14 i 15 de febrer.

El desset Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria ha arrancat a la Facultat d’Economia de la Universitat de València, al campus Tarongers.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, era l’encarregat d’inaugurar el programa integrat per més de 40 activitats i que es desenvoluparà durant dos jornades. Al costat de Puig hem pogut veure la regidora de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de l’ajuntament de València, Sandra Gómez, el degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo.

El president Puig ha sigut l’encarregat de tancar els parlaments inaugurals recordant que malgrat que l’atur baixa a la Comunitat encara queda molt de camí per recórrer i ha incidit en la necessitat de fomentar l’ocupació digna amb salaris dignes

Puig també ha fet referència als programes d’ocupació impulsats per la Generalitat i destinats als joves amb formació universitària

En el recorregut pels diferents expositors del fòrum hi podem trobar una representació de les iniciatives i actuacions públiques en matèria d’ocupació com ara València Activa o el nou Servef.

El teixit empresarial amb les seues ofertes i oportunitats. Les entitats bancàries com a mostra de compromís amb els estudis d’economia i empresa o associacions i col•legis professionals hi estan present en el Fòrum.

També, i gràcies al programa d’activitats, la cita representa una bona oportunitat per als futurs emprenedors.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.