Comencen les maniobres de col·locació del viaducte inclòs en la variant Cullera-Favara

Una maniobra que compta amb un pressupost de 6,2 milions d’euros del total pressupostat de l’obra que ascendeix a quasi 119 milions d’euros.

El Ministeri de Foment ha iniciat aquest dimarts la maniobra de col·locació del viaducte sobre el Riu Xúquer, inclòs en la variant Cullera-Favara de la N-332.

Aquesta gran infraestructura tindrà una llargària de 216 metres i un pes de 1.800 tones.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha assistit junt amb el cap de Demarcació de Carreteres del Ministeri, Ismael Ferrer, a l’inici d’aquest llançament.

Una maniobra de gran complexitat i precisió, que durarà quatre dies i que compta amb un pressupost d’execució que supera els 6,2 milions d’euros. Moragues ha destacat l’esforç inversor del Govern en aquesta obra que compta amb un pressupost que ascendeix a quasi 119 milions d’euros.

A l’acte també han assistit l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor i l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, així com regidors de Favara i Tavernes de la Valldigna.

Amb l’objectiu de minimitzar l’impacte ambiental es duran a terme mesures de protecció del sol, de la fauna, pantalles acústiques, excavacions arqueològiques, plantacions i integració paisatgística.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.