La Setmana de l’Economia aborda la problemàtica de la precarietat laboral i les seues conseqüències socials

La directora general de Treball, Cristina Moreno, ha explicat s’han intensificat les inspeccions de treball.

Homes i dones que treballant però son pobres. Eixa és la paradoxa però la realitat que els sindicats denuncien. Contractes, la majoria d’ells temporals. Hores que no queden reflectides en cap contracte però que el treballador ha de complir. Salaris baixos. I en definitiva, una precarització laboral que s’amaga darrere de les baixades de l’atur.

Hui representants dels sindicats han participat de la setmana de l’economia en la taula redona que porta precisament per títol “ la precarització del treball”. Un taula redona on s’ha posat de manifest les conseqüències socials de les contractacions precàries, així com les seues possibles solucions.

La principal d’elles passa per un canvi en l’actual model productiu i econòmic.

Les accions que puguen impulsar les administracions són decisives. Des de la Generalitat s’ha posat en marxa una campanya d’inspeccions per intentar frenar la precarietat en aquells sectors on hi és més habitual.

També, i a banda de la taula redona, hui ha tingut lloc la conferència de Juan Torres, doctor en ciències econòmiques i empresarials, titulada “ la situació de l’economia espanyola: què pot ocórrer després de la crisi?.

La Setmana de l’Economia arribarà a la seua fi el pròxim divendres amb l’acte de lliurament de Premis.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.