València Turisme proposa nous productes turístics en la Fira de les Vacances de Sant Sebastià

El Patronat de Turisme de València participa en la fira Sevatur 2018 que se celebra en la Kursaal donostiarra des d’avui fins al diumen

09/03/2018.El Patronat de Turisme de València proposa nous productes turístics autòctons en la Fira de les Vacances “Sevatur 2018” que se celebra en el Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià des d’avui fins al diumenge.

En aquesta fira dedicada al turisme vacacional estan presents organismes oficials de promoció turística estatals i internacionals, allotjaments, agències de viatge i touroperadors, companyies de transport, càmping i caravàning, ecoturisme, turisme rural, esportiu i de naturalesa, turisme actiu i d’aventura, de cap de setmana, de platja, urbà, enoturisme, etc.

El Patronat de Turisme, a través de la seua marca València Turisme, acudeix per quart any consecutiu i, en aquesta ocasió, ofereix els nous productes turístics de les comarques valencianes i de destinació.

Els nous productes turístics del Patronat pivoten entorn del lema “Why *V?” i posen l’accent en el caràcter genuí valencià, el clima i la gastronomia que fan únic al territori valencià.
Sevatur és una gran fira de turisme i una porta oberta a un mercat potencial molt interessant, com País Basc i Navarra.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.