S’aproven les bases del “Pla d’Ocupació Juvenil 2018 per a Joves Qualificats

Alzira, 14 de març del 2018. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Ocupació i IDEA, ha aprovat les bases del “Pla d’Ocupació 2018 per a Joves Qualificats. Aquest Pla està finançat integrament per l’Ajuntament i permetrà contractar 10 joves d’Alzira desocupats amb graduats universitaris o amb mòduls de FP, entre 18 i 30 anys, que s’iniciaran en la seua primera experiència laboral amb un contracte en pràctiques, durant 9 mesos, en els distints departaments de l’Ajuntament.

Cal recordar que des de l’Ajuntament d’Alzira ja es ve realitzant el programa de Joves formació+ocupació i el de Joves Qualificats, amb un pressupost d’uns 350.000 euros amb recursos municipals, que han beneficiat entre 2016 i 2018 a 60 joves.

Per a Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, per al 2018 l’Ajuntament ha augmentat la partida del Pla d’Ocupació Juvenil, tant la modalitat de qualificats com la de “Formació+Ocupació. L’any passat s’augmentà de 6 mesos a 9 mesos els contractes i s’han incrementat la cobertura social de les treballadores i treballadors d’aquest pla”.
Les bases es poden consultar en www.idea-alzira.com, a les dependencies d’IDEA (C/ Ronda d’Algemesí, 4), al telèfon 962455101 i en la mateixa oficina del SERVEF.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.