Activats els protocols d’actuació municipals per l’onada de fred

El protocol a Alzira s’allargarà fins al próxim dilluns 12 de febrer.

Davant l’onada de fred que estem patint, l’Ajuntament d’Alzira ha posat en marxa un protocol d’actuació municipal que durarà fins a les deu de la nit del próxim dilluns 12 de febrer.

Els departaments municipals implicats són: Serveis Socials, Policia Local i Esports. S’ha habilitat una part del pavelló Fontana Mogort per a persones que no pernocten al cobert.

També es compta amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja d’Alzira.

Si alguna persona té o detecta alguna necessitat, pot posar-se en contacte amb la Policia Local, amb el telèfon d’emergències de la comunitat valenciana el 112, o acudir a l’edifici de la policia local del carrer sant Roc, 12.

També, altres poblacions com l’Alcúdia, han posat en marxa aquest protocol d’atenció a persones en situació de risc.

Des de l’ajuntament demanen als veïns que en cas que detecten alguna persona bé en el carrer o bé en vivendes o cases de camp que no estiguen en mínimes condicions d’habitabilitat que contacte amb la policia local.

També s’informa que els agents estaran atents per si observen alguna persona en situació de risc. I si es dona el cas, immediatament s’actuarà amb els kits d’emergència que ha facilitat Creu Roja i els Serveis socials de l’Ajuntament i habilitaran un refugi segur.

Deixa el teu comentari