Alberic celebra el dissabte la proclamació de Carmen Humanes com Regina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Alberic, 8 de juny de 2017.Alberic viurà el dissabte un dels primers moments importants de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere del present any. La proclamació de la nova Regina suposa un acte emotiu amb el comiat també de l’anterior màxima representant de les festes alberiquenyes. El Saló de Plens de la Casa Consistorial acollirà a partir de les 20 hores la proclamació de Carmen Humanes Perona, que substitueix en el càrrec a Desirée Canut García. Serà el primer acte important com a màxima protagonista de les celebracions que tindran lloc durant tot el mes de juny, amb actes de caràcter festiu, cultural o esportiu pràcticament tots els dies.

Abans de l’acte de proclamació de la regna festera es produirà un altre esdeveniment emotiu en el Pavelló La Muntanyeta, amb l’homenatge a la trajectòria professional de Salvador Miquel Torres, conegut en la localitat com “Savoret”, i que s’ha jubilat fa uns mesos. A més, hi haurà exhibicions de gimnàstica rítmica, patinatge i hoquei sobre patins. Serà entre les 10 i les 13 hores.

La presentació oficial de la nova reina de les festes d’Alberic se celebrarà el dissabte 17 de juny a partir de les 23 hores en la Plaça de la Constitució. Carmen Humanes Perona estarà acompanyada de la seua Cort d’Honor, amb la posterior actuació de l’Orquestra Manacor en el carrer Pablo Hurtado.

Deixa el teu comentari