Alberic homenatja a les seues forces de seguretat i emergències

Alberic, 10 d’octubre de 2017.Alberic va viure una nova jornada d’homenatges als cossos de seguretat i emergències de la localitat, dies després de la celebració la festivitat del patró de la policia. Com és habitual en els últims anys, el consistori es va vestir de gala per a reconèixer la labor de diferents cossos que ajuden a la convivència en pau en la localitat, amb distincions també al servei de Protecció Civil.

El denominat com a Dia de la Policia es va iniciar amb una jornada de portes obertes de la Policia Local i Emergències. Va comptar amb la presència de l’alcalde, Toño Carratalá; l’edil de Seguretat, David García; o altres edils com Josep Puig, Liliana Palencia, Nuria Salom, Mabel Aleixandre o Xaro Lázaro. Just després es va programar una exposició de vehicles policials i de protecció civil, una globusflexia i pintacares per als xiquets i xiquetes. La Policia Local d’Alberic va tancar amb açò un curs en el qual ha aconseguit per exemple perseguir els delictes laborals en l’agricultura, disminuir els índexs de delinqüència en la localitat o assegurar el respecte de la legalitat vial.

A les 19:45 hores va tenir lloc una recepció de la Banda de Tambors i Cornetes La nostra Senyora del Rosari i just després es va celebrar l’acte oficial amb la recepció de les autoritats i el pas de revista de la formació en la Plaça de la Constitució. A continuació, es va programar l’acte institucional en la Sala de Plens de la Casa Consistorial amb el lliurament dels diplomes als agents destacats per diferents labors, així com a empreses o associacions que sempre col•laboren amb aquest cos, que enguany va recaure en Tallers Mestre, Richi Bar i la revista local Alberic Informa. També es va donar reconeixement públic a dos veïns que van controlar uns cavalls desbocats que anaven cap a l’autovia, a Francisco Javier Rubio Climent, i a Ohans Onyee Murphy. Aquest consistori també va voler reconèixer la trajectòria del cap de bombers del parc d’Alzira, Bernat Mascarell Calatayud, pels seus 35 anys de lliurament i ajuda als altres.

Deixa el teu comentari