Alberic lliura 11.000 euros en ajudes entre els seus universitaris

L’Ajuntament d’Alberic ha procedit ja al pagament de la línia d’ajudes per valor d’11.000 euros per als veïns i veïnes que cursaven en 2016 estudis universitaris i que s’han repartit entre els sol•licitants segons les condicions de despeses o la situació familiar de cada estudiant.

En total han sigut 116 persones les agraciades amb l’ajuda, que s’ha situat entre els 90 i els 136 euros. A més, el consistori, que dirigeix en la part econòmica l’edil Josep Puig, té previst augmentar la partida en 4.000 euros per al present curs i s’ajudarà també als alberiquenys que estudien modalitats de Formació Professional.

Les ajudes estan destinades a col•laborar amb les despeses derivades del transport, allotjament, material educatiu o escolar i de la matrícula per a les i els estudiants universitaris i estudiants d’ensenyaments artístics superiors, a més dels de FP en aquest 2017. Els sol•licitants han d’estar empadronats a Alberic durant el present curs i justificar les despeses amb posterioritat a l’adjudicació de les ajudes, que són compatibles amb altres rebudes d’altres administracions

. Les persones sol•licitants amb alguna discapacitat igual o superior al 33% i que adjunten una còpia compulsada de l’acreditació expedida per la Conselleria de Benestar Social veuen incrementada l’ajuda en un 25 %, així com els estudiants de famílies nombroses o monoparentals.

Deixa el teu comentari