Alberto Villanueva jugarà el campionat d’Espanya de seleccions

El Genovés, 1 gener de 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFormarà part de la selecció de Castella La Manxa Alberto Villanueva, jugador nascut a Aiora jugarà el Campionat d’Espanya de Seleccions amb Castella La Manxa. Aquest jugador va començar a jugar al bàsquet en categoria aleví al CB Genovés, del qual va passar, junt a Xavi Soler i Esther Tormo a formar part del Mini A del València Bàsquet, equip amb el que es van proclamar campions autonòmics en categoria Mini. La següent temporada va continuar en el plater de l’equip de la capital del Túria, junt amb Xavi Soler i separant-se
de la jugadora Esther Tormo que va fitxar pel Ros Casares València.
Després de dues temporades al València BC va tornar a formar part de C.B. Genovés, amb el que ha jugat fins aquesta temporada en la que ha fitxat pel CB Almansa, la qual cosa li ha donat peu a participar en aquesta selecció i per tant en el Campionat d’Espanya.
DSC_0703Alberto destaca sobretot per la seua gran envergadura, però sobretot, per la gran projecció que ha tingut, ha passat a ser un jugador determinant tant quan ho ha fet en el C.B. Genovés com ara en el C.B. Almansa.
Des el C.B. Genovés després de saber la notícia de que Alberto formava part de la llista definitiva de 12 jugadors que formen aquesta selecció, es mostraven molt contents per aquest fet ja que “és un jugador que ha començat a jugar al bàsquet ja en categoria aleví de segon any, i que gràcies al seu treball i les ganes de millorar han fet possible aquest premi. Ell és l’autèntic responsable de que açò es produirà i per tant es pot sentir molt satisfet per poder participar junt als millors jugadors d’Espanya de la categoria en aquest campionat”, comentava Quique Orts, un dels entrenadors que va tindre al C.B. Genovés en categoria infantil i dels responsables de la millora d’Alberto
141227_chicosEl campionat d’Espanya de seleccions en categoria cadet es disputarà a Valladolid del 3 al 6 de Gener i Albert, formant part de la Selecció de Castella la Manxa s’enfrontarà en la primera fase a les seleccions autònomes de Melilla, Astúries i Múrcia.

C.B. Genovés

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari