Alginet gaudirà aquest cap de setmana de tapes, concert de la banda, cinema d’estiu, esport, ball i sopar jove

Al llarg de hui dissabte i demà diumenge es disputaran al Poliesportiu Municipal les 24 hores de futbol sala d’Alginet. Aquest any el torneig compleix 30 anys i per tal de celebrar-ho hi haurà premis en metàl•lic. La final es disputarà diumenge de vesprada.

Huí, a les 5 de la vesprada, comencen les festes de la urbanització Los Lagos que duraran fins al proper 3 d’agost i on hi haurà concurs de dibuix, animació infantil, campionats de futbet, sopars, discomòbil, una carrera popular, una paella gegant i moltes activitats més.

Esta nit de dissabte, la Regidoria Jove, ha programat la tradicional exhibició de balls d’Alginet. El festival començarà al parc d’Enric Valor amb un sopar anticrisi per 10 € i continuarà amb les exhibicions del Quadre de Balls Populars d’Alginet, les xiques de l’aeròbic, Hip Hop, Dansa del ventre, Club de Ball d’Alginet, Més que Sala i Sweet Dream. Música i ball per a una nit especial amb la presentació i actuació de Felipe Garpe.

I també a les 9 de la nit s’ha preparat una festa adreçada als joves del poble. En la festa hi haurà concurs de discjòqueis, discomòbil i es farà la repartició de la carn i el pa, prèvia inscripció al CIJ, per a la torrada que tindrà lloc al polígon nord i caldrà portar-se les cadires i la taula.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari