Almussafes, a toc d’escacs

La Regidoria de Joventut convoca la XVI edició dels cursos, les inscripcions de la qual es poden formalitzar a partir de demà dimecres 7 de setembre

Iniciació, aprenentatge i perfeccionament, les tres propostes de l’Ajuntament d’Almussafes per a dominar esta disciplina

escacs7Almussafes, a 6 de setembre del 2016. Demà dimecres dia 7, l’Ajuntament d’Almussafes obri el termini per a la inscripció en el seu programa de cursos d’escacs, una iniciativa a què el consistori municipal li ha brindat fidelitat durant els últims setze anys. De nou, la convocatòria oferta tres nivells diferents per a la pràctica de la disciplina, en funció del coneixement en la matèria dels alumnes participants. Els tallers se celebraran del 19 al 28 del present mes de setembre, en horari vespertí. Un professor especialista de l’empresa EVA, S.L. impartirà la formació en les instal•lacions del Centre d’Informació Juvenil.

L’Ajuntament d’Almussafes ha aconseguit consolidar la pràctica dels escacs en la localitat amb la plena fidelitat a un programa d’aprenentatge que cada mes de setembre aposta per valors tan allunyats de l’era d’Internet com la resolució de problemes davant d’un adversari físic, la màxima concentració davant d’un tauler i la necessitat exercitar la memòria i la creativitat per a véncer en un joc en què s’interactua directament amb un altre jugador.

De fet, constata la regidora de Joventut, Davinia Calatayud, “hem llançat una nova convocatòria dels cursos d’escacs en els nivells d’iniciació, aprenentatge i perfeccionament, perquè qualsevol jove interessat en el domini d’este joc de taula puga aprendre, independentment dels seus coneixements previs”.

Els veïns interessats a inscriure’s en esta nova edició dels tallers poden fer-ho fins a dilluns que ve 19 de setembre, en el Centre d’Informació Juvenil, en el pavelló Poliesportiu o per Internet en la plataforma Serviweb, amb accés des del portal municipal www.almussafes.es.

Cada un dels grups formats, que hauran de tindre un mínim de 4 i un màxim de 20 membres, participarà entre el 19 i el 28 d’este mes de les huit hores de formació del programa que, per tercer any consecutiu impartix l’empresa EVA, S.L., Escola Valenciana d’Activitats. Igual que en la passada edició, el preu general del curs és de 10€, encara que per als desocupats l’Ajuntament contempla descomptes del 50% i per als que disposen del carnet jove d’un 10%.

Davinia Calatayud invita els veïns a participar en estos tallers “que complementen l’àmplia oferta lúdica anual proposada des de l’Ajuntament i que suposen una oportunitat per a desenrotllar diverses habilitats en un entorn lúdic en què poden conviure persones de totes les edats”.

Junt amb estos cursos, els amants dels escacs d’Almussafes compten també amb altres dos propostes relacionades amb esta disciplina, el torneig que anualment se celebra en el mes de juny i l’obert disputat a finals d’any, dos trobades en què poden posar a prova tot el que han aprés.

Deixa el teu comentari