Almussafes acull aquest diumenge la final del Trofeu Diputació de València de pilota valenciana

L’acte de presentació d’aquest esdeveniment esportiu se celebrarà hui divendres 2 de març a les 20 hores en l’edifici de l’Ajuntament

El Club de Pilota Valenciana d’Almussafes participa en el torneig en les dos categories convocades

Almussafes, a 2 de març de 2018. Aquest diumenge 4 de març el Poliesportiu Municipal d’Almussafes acollirà les finals del III Campionat de Frontó Individual al Quatre i Mig-Trofeu Diputació de València, un torneig organitzat per la Federació de Pilota Valenciana en col•laboració amb la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de la localitat en el qual participaran els millors pilotaris del panorama actual. Hui, divendres 2 de març, a les 20 hores en la sala de plenaris de la casa consistorial, es durà a terme la presentació oficial del campionat, un acte en el qual participaran els jugadors i els representants de totes les institucions i entitats implicades en el seu desenvolupament.

Aquest diumenge 4 de març Almussafes tornarà a convertir-se en la capital de la pilota valenciana. El Frontó Municipal de la localitat acollirà de nou durant el matí un torneig esportiu de primer nivell en el qual els millors pilotaris de la Comunitat Valenciana competiran per aconseguir la victòria. “Seguim apostant per la promoció del nostre esport més tradicional conscients de la importància de conservar una activitat que forma part del nostre patrimoni cultural”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

En concret, les instal•lacions públiques del Poliesportiu Municipal seran l’escenari en el qual es disputarà la final del III Campionat de Frontó Individual al Quatre i Mig-Trofeu Diputació de València, un esdeveniment organitzat per la Federació de Pilota Valenciana en el qual col•laboren la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament d’Almussafes.

Hui, divendres 2 de març, a les 20 hores, la sala de plenaris de l’Ajuntament d’Almussafes celebrarà la presentació pública d’aquest torneig, un acte en el qual participaran l’edil, el president del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, José Ventura Salvador, representants de la federació i els propis jugadors, els qui explicaran la dinàmica que se seguirà durant aquestes finals.

“Almussafes té una nova oportunitat d’acostar-se a gaudir d’un esport apassionant en el qual els esportistes de la localitat tenen grans opcions de triomf, per la qual cosa anime a tota la ciutadania a assistir al poliesportiu per a viure amb intensitat l’esdeveniment”, destaca Bosch.

El campionat i els seus participants
El Club de Pilota Valenciana d’Almussafes estarà representat en les finals de les dues categories. A les 10.30 hores se celebrarà la final de la tercera categoria, que enfrontarà a Pedro Marco, de Villalpardo, contra Carreto d’Almussafes. A les 11.30 hores estava prevista la celebració de la final de la segona categoria, que hauria d’haver enfrontat al jugador local Luis de Vega amb Peluco de València, però la trobada ha hagut de suspendre’s a causa d’una lesió del jugador del municipi. En el seu lloc, s’oferirà una partida d’exhibició entre el campió, Peluco, i Boni, jugador de Vilamarxant.

El plat fort de la jornada arribarà a partir de les 12.30 hores, moment en el qual està previst l’inici de la partida de la primera categoria, en la qual mesuraran les seues forces Adrián de Museros i Dani d’Almussafes. Finalment, abans de concloure l’esdeveniment, es realitzarà el tradicional lliurament de trofeus, en la qual participaran representants de la federació, la Diputació, la Generalitat i l’Ajuntament.

Almussafes ja acollia el passat mes de febrer la final de la Copa Generalitat, que enguany es disputava en la modalitat de frontó. El consistori va aprofitar l’ocasió per a presentar les millores realitzades en la infraestructura, que es concretaven en la instal•lació d’un marcador electrònic i en la incorporació d’un nou sistema de megafonia.

Deixa el teu comentari