Almussafes celebra la segona ‘Shopping Night’

Divendres que ve, 4 de novembre, els ciutadans podran realitzar les seues compres en 11 establiments comercials a partir de les 20 hores

L’Associació d’Empresaris i Comerciants, en col·laboració amb el consistori, ha organitzat dos edicions de l’esdeveniment per a l’any 2016

Almussafes, a 2 de novembre del 2016. Almussafes celebrará este divendres, 4 de novembre, la seua segona edició de la ‘Shopping Night’. Es tracta d’un esdeveniment programat per AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes) amb l’objectiu de promoure el comerç i el consum. Un total d’11 establiments estaran oberts, des de les 20 hores fins a l’1 de la matinada, en tota la població. L’Ajuntament col·labora de nou amb esta proposta, integrada en l’ampli programa d’activitats que l’agrupació comercial ha preparat l’any del seu desé aniversari.

shopping-nigth-cartell-copiaDesprés de l’èxit obtingut durant la primera ‘Shopping Night’, duta a terme en la localitat a principis de maig i a les portes de l’època estival, AECAL ha tornat a convocar esta jornada de compres per al gaudi dels veïns. A fi de promocionar i dinamitzar el teixit comercial del municipi, l’entitat empresarial local ha dissenyat una nova edició de l’esdeveniment. D’esta manera, s’inaugura la temporada hivernal amb una nit festiva en què participaran un total d’11 botigues.

Des de la seua gestació, fa ara una dècada, AECAL ha posat en marxa nombroses iniciatives de foment per a les pimes, moltes d’elles consolidades en l’agenda anual d’activitats. Campanyes de fidelització de clients, fires comercials en les distintes estacions de l’any i la posada en funcionament de la targeta de compra local per a finançar les compres sense interessos, presentada a finals de 2015, són només algunes de les iniciatives impulsades fins al moment.

L’associació, integrada en l’actualitat per més de 60 empreses, torna a comptar amb la bona acollida per part dels veïns en esta atractiva proposta, centrada en les compres i l’oci nocturn: la II ‘Shopping Night’ d’Almussafes.

Des de l’agrupació es convida a la població a visitar els 11 establiments comercials participants, a partir de les 20 hores de divendres que ve, 4 de novembre. L’esdeveniment comprén distints sectors, com sabateria, esport, salut, complements, moda, òptica i restauració. A més, les botigues romandran obertes fins a l’una de la matinada, com un al·licient per a facilitar la participació de la major quantitat de clients.

L’àmplia oferta de productes no serà l’únic atractiu de la segona edició de la ‘Shopping Night’. De fet, se sortejarà un val de 100€ a consumir en els comerços locals adherits entre els clients que realitzen les seues compres en un mínim de tres establiments durant la nit. El sorteig tindrà lloc el dilluns 7 de novembre, a les 21 hores, en la cafeteria del Centre Cultural. A partir d’ara, i amb la iniciativa ja consolidada, AECAL celebrarà dos ‘shopping nights’ anuals, una en hivern i una altra en estiu.

Deixa el teu comentari