Almussafes i Torrent E, campions de “El Corte Inglés” de trinquet

El trinquet de Torrent va gaudir, durant la vesprada d’ahir diumenge 10 de juliol, de la segona jornada de finals de la competició de trinquet, amb dos finals jugades de poder a poder

foto. Lluis de la Vega,. en jocAlmussafes, a 11 de julio de 2016. Els clubs d’Almussafes i Torrent van completar el quadre de campions de “El Corte Inglés” de galotxa en la categoria de trinquet de l’edició de 2016. Les finals es disputaren a la ciutat de Torrent, durant la jornada d’ahir diumenge 10 de juliol. Van lliurar els trofeus i medalles, l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, la regidora d’esports de Torrent, Nadia Marín, el regidor d’esports d’Almussafes, Pau Bosch, el regidor de Torrent, David Baviera i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López.

En la final de tercera s’enfrontaven dos equips de la localitat amfitriona de les finals. El Torrent E (Miguel, Alberto, Juan Manuel i Raúl) competia contra l’equip de Torrent D (Sergio, Enrique, Francisco i Santi). Els dos equips van començar molt forts en una vesprada molt calorosa, amb un joc basat en la força de la pegada dels seus jugadors. A poc a poc l’equip de Torrent E es va anar imposant després de mostrar una major regularitat en el seu joc i guanyant la final amb comoditat.

Per la seua part, la final de primera categoria, que enfrontava al primer equip de la localitat de Torrent contra la formació d’Almussafes va ser molt bonica i va tindre una gran remuntada. L’equip local que va jugar amb Natalio, Manuel i Óscar va sorprendre als seus rivals en el primer tram de la partida amb un joc poderós i una millor adaptació al trinquet. Almussafes va començar jugant amb Luis de la Vega, Dani i Adrià, però a meitat partida va canviar a Dani per Moisés, sent aquest un dels moments claus de la partida, ja que perdien per 45 a 20. A partir d´este moment l’equip d’Almussafes va començar a funcionar millor com a equip i aprofità el cansament de l’equip de Torrent, que havia començat a un nivell molt alt la final.

Els d’Almussafes, amb Luis de la Vega, jugant a gran nivell van començar a remuntar. Adrià, va passar de la posició de “punter” a la de “mitger” i Moisés es queda en la posició de “punter”. Els tres joves jugadors van demostrar que són un gran equip i, a poc a poc, van anar sumant jocs per a empatar primer i guanyar la partida per dos jocs de diferència. Els millors en l’equip de Torrent, van ser Manuel, que va demostrar tota la seua força i raça, juntament amb Óscar, que va demostrar tota la seua tècnica i elegància buscant la careta i portant la pilota on volia. Lluís de la Vega, va mostrar la seua esquerra, elegancia i facilitat en el joc per deixar patent la seua qualitat. El trinquet de Torrent va disfrutar d’un gran ambient on l’afició local va viure les finals de forma molt intensa.

Van lliurar els trofeus i medalles, l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, la regidora d’esports de Torrent, Nadia Marín, el regidor d’esports d’Almussafes, Pau Bosch, el regidor de Torrent, David Baviera i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López.

Resultats de les finals de trinquet de “El Corte Inglés” de galotxa:

– Final tercera categoria Trinquet de Torrent D – 30 – Trinquet de Torrent E – 70

– Final primera categoria

Trinquet de Torrent A – 60 – CPV Almussafes – 70

Deixa el teu comentari