Almussafes pavimenta un tram de vorera en la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta

Es tracta de l’encintat del pas situat entre els carrers Avinguda d’Algemesí i Sant Bertomeu

El consistori municipal ha invertit 34.400 euros en aquesta intervenció la finalització de la qual està prevista per a finals d’any

Almussafes, a 25 de novembre de 2016. L‘Ajuntament d’Almussafes ha destinat 34.400 euros procedents del superàvit de 2015 a la pavimentació de l’últim tram de la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta del municipi pendent. A partir del pròxim dilluns començaran els treballs de pavimentació, que es faran seguint la normativa en matèria d’accessibilitat i que inclourà també l’adequació de l’accés a la zona d’aparcament adjacent, la reparació del rastell deteriorat, l’adequació d’algunes arquetes i la remodelació de part de la solera ja existent. Està previst que les obres concloguen a la fi d’enguany.

ronda-1El pròxim dilluns 28 de novembre, l’empresa Construccions Ramón Marí inicia els treballs per a completar l’encintat de la vorera situada en el tram comprès entre l’avinguda Algemesí i el carrer Sant Bertomeu de la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta d’Almussafes.
“Continuem donant compliment als compromisos adquirits amb els veïns d’Almussafes, i en aquest cas amb el nostre ambiciós Pla Integral d’Accessibilitat. Amb ell esperem convertir Almussafes en una població totalment accessible en un termini màxim de 8 anys”, recorda el regidor d’Urbanisme, Andrés López.

L’actuació, amb un cost total de 34.400 euros i amb càrrec a la partida d’inversions sostenibles del superàvit de 2015, consistirà en la neteja de la base de formigó ja existent i la posterior col·locació de paviment amb rajoles de grandària 20×20. Per a ajustar-se a l’establit en el Pla d’Accessibilitat de la localitat, es col·locarà un tipus paviment amb un grau de lliscament mínim.

ronda-2A més, i per als accessos als solars adjacents, s’executaran guals per als vianants per a persones amb mobilitat reduïda, seguint les especificacions de la normativa d’accessibilitat, i l’eliminació de barreres arquitectòniques tant referent a mesures i rampes com quant a les rajoles a utilitzar.

Donat la deterioració del rastell existent, en el projecte també s’ha inclòs la substitució d’algunes de les peces que el componen i, finalment, està previst també l’execució d’una solera de formigó en les zones de pas de tràfic rodat que interrompen la continuïtat de la vorera i es repararà la part de la solera existent en la zona d’aparcament del popularment conegut com Hort de Blat.

Aquesta intervenció es finança amb part dels 390.000 euros del superàvit de 2015 dedicat a inversions sostenibles, entre les quals també s’inclou l’adequació del pàrquing per a camions i vehicles del parc industrial.

Està previst que aquestes obres, amb les quals es donarà per finalitzada la pavimentació de tot el perímetre d’esta ronda de circumval·lació concloguen a la fi d’enguany 2016.

Deixa el teu comentari