Almussafes s’adhereix a la segona edició del programa d’inserció laboral La Ribera Impulsa

Hui, dimecres 7 d març, s’ha celebrat la sessió informativa en la qual dues de les seues organitzadores han explicat als 35 assistents el contingut del projecte

Disset persones ja han sol•licitat la seua admissió en la iniciativa i el període per a inscriure’s continua obert en les dependències de l’ADL

Almussafes, a 7 de març de 2018. El programa d’inserció laboral ‘La Ribera Impulsa’, organitzat per la Mancomunitat de la Ribera Baixa, ultima l’inici de la seua segona edició a Almussafes. Hui, dimecres 7 de març, s’ha celebrat la sessió informativa en la qual dues dels seus responsables, Carmen Fortea i Esther Fernández, han explicat als 35 assistents les característiques del programa i els requisits per a poder inscriure’s en el mateix. Disset persones ja han mostrat interés a participar i la convocatòria continua oberta, per la qual cosa es realitzarà una selecció per a cobrir les quinze places disponibles. Està previst que les sessions comencen a la fi de març i concloguen el 30 de setembre.

La Mancomunitat de la Ribera Baixa, a través del Consorci de la Ribera, ja ha conclòs el disseny del contingut formatiu que constituirà la segona edició del programa d’inserció laboral ‘La Ribera Impulsa’, un projecte iniciat en 2017 amb el qual s’aborda la cerca d’ocupació des d’un punt de vista nou i abastant tots els aspectes que intervenen durant el procés.

Hui, dimecres 7 de març a les 10 hores, la sala de conferències del Centre Cultural d’Almussafes ha acollit la sessió informativa en la qual s’han donat a conèixer tots els detalls d’aquesta iniciativa que té com a objectiu reforçar les competències per a la inserció laboral dels participants, especialment en l’àmbit de l’emprenedoria. De nou, el projecte tindrà com a seu les instal•lacions públiques municipals de la localitat.

Carmen Fortea, que coordinarà al grup de persones triades, i Esther Fernández Bravo han explicat als 35 assistents a la sessió les característiques del taller i el seu sistema de funcionament. En aquests moments ja han mostrat interés a incorporar-se a ‘La Ribera impulsa’ 17 aturats, tot i que encara roman oberta la inscripció en les dependències de l’Agència de Desenvolupament Local d’Almussafes.

Finalitzat el termini de recepció de candidatures es durà a terme una anàlisi dels perfils presentats, amb entrevistes personals als candidats, i l’organització seleccionarà a les 15 persones que finalment s’integraran en aquesta segona edició. En aquesta ocasió, el programa es prolongarà un mes més, atès que malgrat concloure igualment el 30 de setembre està previst començar-lo a finals de març i no el 15 de maig, com va ocórrer l’any passat. Aquesta mesura permetrà aprofundir més en els aspectes tractats en cadascun dels blocs.

Els grups de treball, que es reuniran nou hores a la setmana repartides en tres dies, potenciaran l’economia social, milloraran la seua ocupabilitat i tractaran de trobar una ocupació amb l’ajuda de tots. A més, comptaran amb el consell d’experts en nombroses matèries, entre les quals destaquen la psicologia, la marca personal o les xarxes socials.

Deixa el teu comentari