Almussafes se suma a la campanya solidària “Per elles”

Junt amb altres 11 pobles de la Ribera Baixa arreplegarà vidre per a lluitar contra el càncer, entre el 19 i el 26 d’octubre

 Autoritats, sòcies de la Junta Local Lluita contra el Càncer i estudiants de primària del Pontet i l’Almassaf inauguraran la iniciativa a les 11 hores de dimecres que ve

 Els dos contenidors de color rosa d’Ecovidrio es troben instal·lats enfront de la Casa Consistorial

 Almussafes, a 14 d’octubre del 2016. Almussafes ha triat el parc de l’Ajuntament, la zona amb major afluència de veïns, per a instal·lar els dos contenidors de reciclatge de vidre de color rosa, imatge de la campanya solidària “Per elles”. Esta iniciativa d’arreplega de vidre contra el càncer de mama, en la que participen un total de 12 localitats de la comarca de la Ribera Baixa, capitanejades per Fortaleny, s’inaugurarà dimecres que ve dia 19, coincidint precisament amb el dia commemoratiu de l’esmentada malaltia. A les 11 hores se celebrarà l’acte d’obertura de la campanya que permetrà donar-li al reciclatge una finalitat solidària, ja que per cada quilogram de vidre arreplegat fins al dimecres 26 en els contenidors, l’empresa Ecovidrio realitzarà un donatiu d’un euro a la Fundació Sandra Ibarra per a la investigació del càncer de mama.

 contenidors-rosa4-1Els 30 contenidors d’Ecovidrio, serigrafiats amb els escuts dels 12 municipis que s’han sumat a la campanya solidària “Per elles”, ja es troben depositats en els punts triats pels diferents ajuntaments. A Almussafes, els dos contenidors de reciclatge de vidre, imatge pública de la campanya “Recicla vidre per elles”, s’han instal·lat enfront de l’Ajuntament, “al tractar-se d’una zona amb gran visibilitat i per la que circulen diàriament un gran nombre de ciutadans”, explica la regidora de Medi Ambient, Teresa Monserrat, qui anima als veïns a bolcar-se al màxim amb en esta iniciativa que permetrà recaptar fons per a la investigació del càncer de mama.

Després de la presentació pública de la campanya, que tindrà lloc a les 11 hores de dimarts que ve dia 18 en l’Auditori Municipal de Fortaleny amb la participació de la directora de l’Institut Valencià de la Dona i per la Igualtat de Gènere, María Such, i amb la presència dels primers edils dels municipis col·laboradors i les presidentes de les diferents associacions del càncer, Almussafes es prepararà per a l’obertura de la iniciativa en la població.

 De fet, està previst que la inauguració pública de la campanya se celebre a les 11 hores del dimecres dia 19, enfront de la Casa Consistorial. L’alcalde, Toni González, l’edil de Medi Ambient, els alumnes integrants del consell escolar del CEIP Almassaf i els estudiants de sext de primària del centre educatiu Pontet participaren en l’acte, depositant els primers envasos de vidre en els contenidors.

La presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Adela Lladosa, i les sòcies de l’entitat benèfica també participaran en l’obertura oficial, lluint les camisetes símbol de la lluita contra el càncer de mama i col·laborant activament perquè el projecte siga tot un èxit. Les integrants de l’associació ja es troben mobilitzades plenament conscienciades per a arreplegar la major quantitat de vidre possible durant el període establit per al reciclatge solidari.

“Atés que la campanya es prolongarà durant tota una setmana, confiem que els nostres veïns demostren de nou la seua solidaritat amb la causa i aconseguim arreplegar els màxims quilograms de vidre, ja que això es traduirà en un donatiu major per a la investigació del càncer de mama”, apunta el regidor de Sanitat, Faustino Manzano.

 

Deixa el teu comentari