Almussafes, seu del VII Trofeu Nacional ‘Vila d’Almussafes’ de gimnàstica rítmica

El campionat se celebrarà dissabte que ve dia 29 en el pavelló municipal

Al voltant de 400 gimnastes de la Comunitat participaran en la competició

Almussafes, a 26 d’octubre del 2016. Les instal·lacions del pavelló poliesportiu de la localitat acolliran, dissabte que ve, 29 d’octubre, el VII Trofeu Nacional ‘Vila d’Almussafes’ de gimnàstica rítmica. Al voltant de 35 clubs de dins i fora de la Comunitat, representats per 400 esportistes de diferents categories i nivells, assistiran a la competició.

7trofeunacionalvilaalmussafesDissabte que ve, 29 d’octubre, els aficionats a la gimnàstica rítmica tindran una cita important a Almussafes. Al llarg de tota la jornada, en horari de matí i vesprada, se celebrarà el VII Trofeu Nacional ‘Vila d’Almussafes’ en el pavelló municipal. Este esport és un dels més consolidats de la població, ja que en els últims anys moltes de les integrants del club local han pujat al podi en campionats autonòmics i nacionals.

Durant la competició, que tindrà entrada gratuïta, participaran totes les gimnastes que integren el Club Esportiu Gimnàstica Almussafes, CEGA. A més, com a colofó del trofeu, el públic podrà gaudir de l’actuació de Sara Marín, gimnasta elxana que ha aconseguit grans èxits en nou campionats nacionals i cinc medalles olímpiques a Florència, durant la prova per a persones amb síndrome de Down. Així mateix, l’associació de persones amb diferents discapacitats ‘Som i Estem’, integrada per veïns d’Almussafes i Benifaió, assistirà per a presenciar la competició esportiva.

El VII Trofeu Nacional ‘Vila d’Almussafes’ està organitzat pel club local de gimnàstica rítmica CEGA, amb la Diputació de València i el propi Ajuntament com a patrocinadors.

Deixa el teu comentari