Alzira busca voluntaris per a l’organització de la Volta Ciclista Femenina a la Comunitat Valenciana

Alzira, 22 de juny de 2017.- El proper 20 de juliol finalitzarà a Alzira la primera etapa de la Volta Ciclista Femenina a la Comunitat Valenciana.

Amb motiu d’este esdeveniment esportiu, l’Ajuntament, junt amb el Club Ciclista Alzira, ha obert el període d’inscripció per a col·laborar com a voluntaris en les tasques d’organització de l’etapa. La informació s’ha traslladat mitjançant cartells informatius que l’Ajuntament ha distribuït a les seues xarxes i webs municipals.

Si t’agrada el món del ciclisme i vols participar de ben a prop pots inscriure’t com enviant un correu electrònic a esports@alzira.es, indicant el teu nom, telèfon i correu electrònic.

Diego Gómez, alcalde d’Alzira, ha destacat la importància de la tasca dels voluntaris en este tipus de proves, ja que resulta essencial per al bon funcionament de la prova, que recorrerà en la seua part final un circuit dins de la ciutat. Serà necessària la seua ajuda per al tancament del circuit al trànsit i el control de l’accés als vianants.

Deixa el teu comentari