Alzira celebra un nou Mig any Faller

L’alta participación ha superat els registres de l’any passat

La pluja ha donat treva a la celebració del Mig Any Faller 2018. Els alzirenys han pogut gaudir per segon any consecutiu d’activitats i actes organitzats per l’Ajuntament d’Alzira tant per a fallers com per a no fallers dintre de les previsions de gota Freda.

La intenció d’aquesta festa és la d’atraure a la gent no fallera per a que poguera participar de la festa durant este passat cap de setmana.

Les Falleres Majors de la ciutat, Lourdes Burgos i Aitana Carbó desitjàvem poder gaudir amb il·lusió este cap de setmana i van convidar a tots a poder participar dels distints actes.

Durant el divendres i dissabte els ciutadans, tant fallers com no fallers van poder disfrutar de la plantà d’una falla de l’artista faller Jordi Carrascosa. L’artista buscava mostrar una societat on hem d’encaixar com si fórem peces d’un cub de rubbik.

A més, es va realitzar la Fira Valenciana, i la inauguració del monument faller, també a la Plaça Major, de l’artista Jaume Espí. Monument fet de bronze fos a la cera perduda.

Finalment, el mig any faller va comptar amb un passacarrer , una mascletà el dissabte i un gran sopar per a tots. Per a acabar, es va procedir a cremar el monument en honor al mig any faller.

Deixa el teu comentari