Alzira consolida el II Concurs d’Espardenya Francisco José García amb quasi 30 restaurants

Diferents autoritats convidades gaudiren d’aquesta jornada dedicada a aquest plat.

Alzira ha celebrat la segona edició del concurs d’Espardenyà Francisco José García. Al voltant de 30 restaurants han cuinat aquest plat valencià en la Plaça del Regne.

Els restaurants participants valoraren molt positivament la convocatòria d’aquesta segona edició i ens contaren algunes de les particularitats del plat.

Des de l’Ajuntament d’Alzira destacaren la bona resposta per part dels cuiners participants i manifestaren la voluntat de continuar apostant per aquest concurs.

Autoritats polítiques, com ara la diputada de turisme, Pilar Moncho o el diputat de compromís al Congrés, Joan Baldoví, assistiren al concurs i destacaren la importància de la gastronomia de cara al turisme, així com el gran potencial d’aquest plant, encara desconegut per molts.

Pel que fa als premis: el restaurant guanyador de la segona edició de ‘l’espardenyà’ ha sigut El Lloc d’Alzira. El segon premi ha anat per a l’Alqueria del Pou de València i el tercer pa a Ca Tomás. La quantitat econòmica dels premis ha sigut de 3.000€ per al primer, 1.500€ per al segon i 1.000€ per al tercer.

Deixa el teu comentari