Alzira sensoritza les places d’aparcament del centre urbà

És objectiu principal de les regidories de Modernització i Gestió Urbanística millorar el sector i les zones comercials de la ciutat, per la qual cosa es posarà en marxa un projecte per sensoritzar les places d’aparcament de l’avinguda Sant Patrons, com a zona cèntrica de gran activitat de la ciutat. Esta acció facilitarà als conductors la localització de places d’aparcament en temps real, mitjançant uns sensors instal·lats en l’espai seleccionat i que es reflectirà en uns panells informatius, per a esta primera fase, i així afavorir el trànsit en benefici de l’àrea comercial.

Un mètode novedós a la nostra ciutat que millorarà el temps de busqueda d’aparcament, localitzant ràpidament les places lliures i al mateix temps incrementant la transparència amb l’informació immediata.

Els regidors de les àrees responsables, Fernando Pascual i Inma Onrubia, coincidixen en el fet que “És primordial innovar, generar curiositat i l’interés pel comerç d’Alzira”.

Des de la regidoria de Gestió Urbanística, Fernando Pascual assegura que; “Per tal de millorar o ajudar a impulsar l’activitat a Alzira, i amb el ferm propòsit de tornar a capitalitzar la nostra ciutat, és un fet que podem aprofitar-nos de la tecnologia, dels avantatges de l’era moderna i al mateix temps fer més fàcil l’estacionament, tenint amb compte que Alzira està fent-se cada vegada més gran i la seua evolució ha d’anar lligada a la seua imatge. És clar que encara que ha anat millorant-se el tema de l’aparcament, a hores d’ara encara és un xicotet problema per als conductors. Evidentment s’han de prendre mesures, i amb una inversió de 50.000 euros aproximadament, donem el primer pas sense descuidar les prioritats i, evidentment, l’activitat comercial és i serà sempre una d’elles. Amb la sensorització de les places d’aparcament, pensem que aparcar es tornarà una tasca més fàcil”.

Per la seua part, Inma Onrubia, regidora de Modernització, ha declarat: “No hem dubtat en cap moment que esta iniciativa serà positiva per a tots, tant per al comerç com per al trànsit. Des del nostre departament està treballant-se per posar en marxa la sensorització de les places d’aparcament de l’avinguda Sants Patrons, amb la pretensió que siga profitós per a tots, perquè volem que a poc a poc vaja ampliant-se. Hem de ser conscients que som una ciutat moderna i hem de posar exemple amb projectes com este, i si al mateix temps és en benefici de tots els ciutadans”.

Deixa el teu comentari