Alzira s’ompli de color amb 5.000 flors repartides per diferents zones de la ciutat

Alzira, 15 de març de 2018. Diferents espais de la ciutat d’Alzira estan omplint-se de color amb les 5.000 plantes de temporada de les varietats Begonia, Primula, Petunia, Surfinia que estan ubicant als parcs, jardins i zones verdes de la ciutat com plaça Marina Espanyola, Parc Pere Crespí, Sant Judes, plaça Germanies, carrer Benito Pérez Galdós, testos d’avingudes Sants Patrons e Hispanitat, final avinguda Luis Suñer (Tambor), entrada Alzira per CV-50 (Triangle Hispanitat), redona Església Sagrada Familia, plaça Enric Soler i Godes, parc de l’Alquerieta, plaça Lletres Valencianes i Tourist Info.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, es vol recordar que la col•locació d’estes plantes figura al contracte de l’empressa concesionaria, per la qual cosa no hi ha cost per a l’Ajuntament, ja que forma part d’una millora que l’empresa va oferir en la seua oferta.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, assegura que “omplir les zones verdes de la nostra ciutat és una mesura que ha agradat a la ciutadania. Independentment de l’acord establit amb l’empresa encarregada, des de la nostra regidoria ens hem proposat crear nous espais agradables, amb flors, plantes i arbratge, d’espècies autòctones i fer d’Alzira una ciutat fresca, moderna i sostenible”.

Deixa el teu comentari