Amigó acompanya a Joan Ribó en la cremà i la Nit del Foc, per primera vegada a càrrec d’una dona

Maria Josep Amigó: “Les falles són un motiu més per a celebrar l’estreta relació entre les administracions públiques valencianes”

17/març/2018. La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, participarà aquest cap de setmana en els actes festius de les falles de València. Juntament amb l’alcalde de València, Joan Ribó, celebrarà les festes Patrimoni de la Humanitat en la cèlebre ‘Nit del Foc’ i, com a colofó dels festejos, a la ‘cremà’ des de la balconada de l’Ajuntament, “disparats” per primera vegada per la pirotècnica Reyes Martí.

“Les falles són un motiu més per a celebrar l’estreta relació entre les administracions públiques valencianes”, ha manifestat Amigó, que assisteix com a màxima autoritat en representació de la Corporació provincial. Així mateix, la vicepresidenta de la Corporació provincial ha expressat la rellevància dels actes fallers “en la transmissió de la cultura autòctona i valors com la igualtat i sostenibilitat, pilars de les festes promogudes enguany per la Diputació”.

Precisament, un clar exemple d’aquesta promoció de la igualtat de gènere per part de les institucions valencianes és la celebració de la ‘Nit del Foc’ i la ‘cremà’ de la falla de l’Ajuntament. Aquests actes seran oferits per la Pirotècnia Martí de Borriana, a càrrec de Reyes Martí, convertint-la en la primera dona encarregada de “disparar” els esdeveniments més destacats del programa faller.

Deixa el teu comentari