Amigó i Marzà han visitat el CEIP Verge del Rosari de Massamagrell

Aquest centre ha rebut 180.000 euros dins del pla Municipal de Manteniment d’Escoles.

El Conseller d’Educació, Vicent Marzà, i la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, han visitat les instal·lacions del Col·legi Públic ‘Verge del Rosari’ de la localitat de Massamagrell acompanyats per l’alcalde, Pep Galarza, i altres membres de la corporació.

Aquest col·legi ha estat beneficiari d’una ajuda pressupostària per valor de 180.000 euros en el marc del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles, que té per objecte realitzar actuacions de conservació i manteniment en centres d’Educació Infantil i Primària i en el que participen de forma conjunta la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els Ajuntaments.

L’alcalde de Massamagrell, ha expressat el seu agraïment a les dues administracions.

A més, la directora de l’escola, Marisol Ortiz, ha explicat que els fons serviran per a poder treballar en millors condicions.

La Diputació de València sufragarà actuacions de conservació i manteniment en un total de sis centres d’educació infantil i primària de l’Horta Nord. La comarca rebrà una inversió d’1,1 milions d’euros que s’assignarà als sis centres educatius.

Deixa el teu comentari