Aprendre anglès cuinant, una forma divertida de passar l’estiu a Mislata

Entre els cursos i activitats oferides aquest estiu per la Fàbrica destaca un curs de cuina en anglès per a millorar l’idioma a través de receptes saludables

Dins de la programació del centre sociocultural La Fàbrica de Mislata, una de les activitats més sorprenents que s’ofereixen enguany és una Cooking Class en anglès, una forma diferent i més natural d’aprendre l’idioma. A través d’un curs de cuina gratuït de 6 sessions, els professors natius, ensenyen als assistents a elaborar receptes senzilles i saludables com wraps de tonyina, amanides o a cuinar vegetals.

Encara que l’objectiu principal de l’activitat és el d’aprendre anglès, la cuina és l’excusa perfecta per a fer-ho d’una forma més espontània a través de la conversa i la pràctica. Les lliçons estan orientades a aprendre nou vocabulari, expressions quotidianes de l’anglès i millorar tant les habilitats de pronunciació com la fluïdesa a l’hora de parlar anglès. Ruby Mitchell, la professora d’origen australià, és l’encarregada d’impartir aquest divertit curs a 15 alumnes que acabaran la seua formació el 17 de juliol, i que rebran un certificat d’assistència al final del mateix.

Uns altres dels tallers que s’imparteixen durant l’estiu en el centre sociocultural són, un d’improvisació, per a tots aquells interessats en el món del teatre, i un altre orientat als afeccionats al disseny gràfic amb l’objectiu d’aprendre les principals eines i estratègies del disseny gràfic des del punt de vista de la comunicació, i així poder millorar la presència en projectes personals i professionals.

Deixa el teu comentari