Arranca una nova edició del Taller Municipal de Teatre de Sueca

taller_municipal_teatreSueca, 16/11/2016.En els pròxims dies arrancarà un nou curs del Taller Municipal de Teatre a Sueca. El taller, d’un èxit consolidat a la capital de la Ribera Baixa, que porta oferint-se de manera ininterrompuda des del 2008, torna a oferir-se dintre l’aposta cultural del municipi sota la direcció de Carles Royo.

El taller està dirigit a persones majors de 16 anys que vulguen acostar-se a l’art escènic. La durada serà de 150 hores i hi haurà dos grups, amb quinze places cadascun, el grup d’iniciació i el grup de nivell avançat.

Les sessions teòrico-pràctiques començaran el pròxim dilluns, 21 de novembre, i finalitzaran coincidint amb el curs acadèmic. Les classes tindran lloc dilluns i dimecres de 18:00 a 21:30 hores, tot i que segons s’acosta juny, la dedicació serà major pels assajos del muntatge de la mostra de fi de curs.
Més de 700 espectadors van gaudir de l’últim muntatge del grup del Taller Municipal de Teatre, una obra que lliga dos textos de l’autor suecà Bernat i Baldoví “La tertúlia de Colau” i “El Virgo de Visanteta” i que continua programant-se a altres ciutats veïnes amb un notable èxit de públic i crítica.

El regidor de Cultura, Vicent Baldoví, és alhora un dels alumnes del taller des de fa anys. Baldoví reconeix en este taller una oportunitat única per tots aquells que estimen el teatre i que volen iniciar-se i formar-se en este art i afirma “Sueca és un referent en cultura i un referent també del teatre, per això apostem per activitats com estes que estimulen la capacitat artística i ajuden a injectar, encara més si cap, el verí del teatre entre els nostres veïns”.

El consistori ha obert el termini d’inscripció este mateix dimecres, 16 de novembre. Tot aquell que estiga interessat en inscriure’s haurà d’emplenar una instància explicant quina és la seua motivació per participar en este curs de teatre i hauran de presentar-la al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sueca junt amb una foto de carnet.
La quota serà de 38,11 euros cada mòdul (dos mòduls) però el pagament no s’haurà de realitzar fins que els candidats resulten acceptats formalment al taller.

Deixa el teu comentari