Beatriz Polo, or en el Campionat de Cadets i Menors de 14 anys de Tir amb Arc en Sala

La competició, que es va celebrar el passat cap de setmana en el pavelló de la Universitat de Pamplona, va batre el rècord de participació

Junt amb ella van estar presents en representació del Club de Tir amb Arc d’Almussafes altres quatre arquers

Almussafes, a 22 de febrer del 2017. El Club de Tir amb Arc d’Almussafes es manté en la part alta dels podis provincials i nacionals. El passat cap de setmana, Beatriz Polo es va fer amb el primer lloc en el Campionat d’Espanya de Cadets i Menors de 14 anys celebrat en el pavelló de la Universitat de Pamplona. En la competició, que va obtindre el rècord històric de participació amb 190 esportistes, també van demostrar el seu potencial dos de les cadets de l’entitat, Yolanda Lucha i María Gómez, a més d’Emilio Lucha i Ferrán Rodrigo.

Diumenge passat 19 de febrer, el Club de Tir amb Arc d’Almussafes va tornar a casa amb un altre triomf més en el seu extens palmarés. El pavelló poliesportiu de la Universitat de Pamplona va acollir, durant la jornada del dissabte dia 18, el Campionat Nacional de Cadets i Menors de 14 anys de Tir amb Arc en Sala. Cinc arquers de l’entitat van participar en el torneig i Beatriz Polo va aconseguir la primera posició en la modalitat d’arc compost.

Els cadets d’Almussafes van posar a prova les seues destreses a partir de les 9 hores del matí del dissabte, moment en què van començar les sèries classificatòries. Per la vesprada, des de les 15 hores, es van disputar les rondes de classificació per a menors de 14 anys i a continuació les eliminatòries 1/16. Emilio Lucha va aconseguir accedir a octaus de final i, encara que va quedar fora de podi, el jove va confirmar que la seua brillant trajectòria es manté en ascens.

D’altra banda, les cadets María Gómez i Yolanda Lucha van jugar un paper immillorable en el seu primer any en esta categoria, mentres que Ferrán Rodrigo va consolidar la seua projecció adaptant-se als canvis tècnics que ha incorporat al llarg d’este any.

Per al club, “encara que les noves cadets encara tenen temps per a arribar ben lluny, esta trobada suposa un bon entrenament per a elles i confirma el nivell de tots els participants d’Almussafes”. A partir d’ara, l’entitat es prepara per a afrontar la temporada a l’aire lliure i els seus pròxims reptes: les tres tirades de la Lliga Nacional a Madrid, el Campionat d’Espanya en La Corunya i, entre mitges, els campionats provincial, autonòmic i segurament algun GP nacional.