Benimodo ofereix una particular visió de la història de la música

Benimodo, 18 de maig de 2016.La Casa de la Cultura de Benimodo acull diumenge 21 de maig l’espectacle “Percumachine”, que suposa una màquina del temps capaç de portar al món actual als millors percussionistes de la història. Adaptat a tots els públics, l’actuació costarà dos euros i suposarà un taller didàctic musical que ajudarà a conèixer una gran varietat d’estils musicals a través de la família de la percussió. Amb “Percumachin” el públic es traslladarà d’un estil musical a un altre, de les músiques més primitives a la música més actual, sense oblidar-se d’estils com la música clàssica del segle XVIII o el jazz, el rock i el latino, tan importants en el segle XX. Tot aquest bagatge de melodies i de ritmes seran interpretats amb una àmplia i variada gamma d’instruments de percussió, tals com làmines (marimba, vibràfon, xilòfon), pegats (caixa, bateria, toms), percussió ètnica (djembe o shekere), percussió no convencional (poals, graneres, borses) i un llarg etcètera.

A través d’aquest espectacle pedagògic es pretén oferir una visió didàctica i lúdica dels diferents estils musicals i de les diverses formes d’interpretació a través de la família de la percussió, atès que els recursos musicals i pedagògics que ofereix la percussió són il•limitats.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari