Caixa Popular patrocina els dorsals de la V carrera solidaria que organitza Mans Unides a Carcaixent

L’Oficina de Caixa Popular de Carcaixent ha col.laborat, un any més amb l’organització no gubernamental Mans Unides en la recaptació de fons per al projecte de renovació d’una maternitat a Malawi, a Kapiri que es una zona rural prop de la frontera amb Zambia. La comunicació entre els poblats és molt dolenta, amb camins de terra intransitables en època de pluges i l’hospital governamental més proper es a 20 Km.

El projecte pretén renovar l’interior de la maternitat que es troba en un xicotet centre de salut que les Germanes Carmelites van construir fa diversos anys per atendre els pacients. Ara en renovar l’interior del centre s’unificaran el serveis d’atenció a la dona embarassada. Es crearà una sala post-natal amb 20 llits i una sala de prematurs, es millorarà la sala de parts, es crearà una unitat de monitorització de post-part, sales de malalts i es construiran sanitaris i dutxes.

La V Carrera Solidària serà el dissabte 25 d’abril, i eixirà a les 12:00 del Mercat Municipal. La carrera té la particularitat de no tindre guanyadors, però totes les persones participants tindran dret a optar a un dels regals cedits per distintes cases comercials que es sortejaran en finalitzar la carrera. El recorregut serà de 2 km i en forma circular (amb eixida i meta al mateix lloc).

La inscripció costarà 1 euro que inclou el dorsal solidari per a participar en la carrera.

Les persones interessades poden obtindre més informació adreçant-se a la organització els moments previs a l’inici de la carrera en el lloc d’eixida/meta indicat: Plaça del Mercat de Carcaixent.

El patrocini de Caixa Popular ha consistit, com en anteriors edicions, en assumir el cost dels dorsals de la carrera. Qui no puga participar també pot col·laborar comprant tants dorsals com vulga amb el número 0. Altres empreses i entitats que també participen són l’Ajuntament de Carcaixent, el Club d’Atletisme de Carcaixent i Consum.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari